Laatulupaus

48§ LIIKENNEPALVELUJA KOSKEVA LAATULUPAUS

1. Uuraisten Liikenne Ky tarjoaa aikataulunmukaisia reittiliikennevuoroja Uurainen- Jyväskylä- Saarijärvi liikennealueella, sekä tilausliikenne ja matkatoimistopalveluja.

2. Palveluista ja niiden muutoksista sekä peruutuksista tiedotamme nettisivuillamme, Matkahuollon järjestelmissä ja matkan aikana bussissa.

3. Busseissamme kelpaavat kaikki Matkahuollon myymät lipputuotteet ja Jyväskylän kaupungin alueella Waltti-matkakortit. Hinta ja aikataulutiedot matkahuolto.fi, linkki.jyvaskyla.fi ja bussissa kuljettajalta.

4. Kuulumme matkahuollon informaatio- ja lippujärjestelmään www.matkahuolto.fi

5. Ajamme linja- ja tilausliikennettä kahdeksalla bussilla. Kaikissa isoissa busseissa on etuovella lisäaskelmat tai niiausjärjestelmä madaltamassa autoon nousemista.

6. Asiakastyytyväisyyttä mittaamme kyselyillä sekä nettisivuillamme olevalla
palautekaavakkeella. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme tasapuolisesti. Koulutamme kuljettajiamme monipuolisesti kohtaamaan työn haasteet.

7. Yritys käsittelee asiakkaiden valitukset välittömästi niiden tultua tietoon. Hinnan palautuksista ja mahdollisista vahingon korvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.

8. Yksi pienistä busseistamme on varustettavissa pyörätuolikuljetuksiin ja yksi iso bussi on varustettu invahissillä. Kuljettajamme avustavat kaikkia erityisryhmiä tarpeen mukaan.